• Adresa: Strada Echinoctiului, Nr 52
  Bucuresti, Sector 5

 • Contact: 0733.131.133
  info@tint.ro

Salut!

COMPANIE

Produsele folosite de noi sunt de foarte buna calitate si intotdeauna din cele mai noi.

Firma noastra ofera servicii profesionale de montaj folii protectie solara pentru cladiri, folie decorativa geam sablat si folie antiefractie, foliile solare au rolul de a diminua caldura si consumul la energia electrica, vezi detalii despre fiecare serviciu oferit.

Lucram cu persoane fizice dar si cu persoane juridice. Am colaborat cu institutii cunoscute pe piata romaneasca, cum ar fi: Complex Sportiv National ” Lia Manoliu “ / Ambasada Canadei / Institutul “Ecoind” / Hotel “Golden Tulip****” / Carpatcement Fieni / Ministerul Transporturilor / Ministerul Culturii / Universitatea De Stiinte Agronomice Si Medicina Veterinara Bucuresti “U.S.A.M.V” .

- TINT

15 ANI EXPERIENTA

DE CE SA LUCREZI CU FIRMA NOASTRA

 • EXPERIENTA

  15 ani

  Experienta si profesionalismul se poate obtine doar in timp, iar timpul poate insemna ani, iar acesti ani iti ofera incredere si satisfactie, iti ofera respect fata de client, in momentul de fata oferim servicii de parteneriat chiar si concurentei, am colaborat cu firme din aceeasi loja si oferim in continuare suport.

 • AUTORIZATI

  Certificari

  Suntem autorizati in montajul de folie solara pentru cladiri dar si pentru montajul foliei auto, ne gasiti pe site-ul RAROM cu nr de autorizare 616 din 10.10.2016.

 • GARANTIE REALA

  Suport gratuit

  Firma noastra ofera garantie reala pentru orice serviciu solicitat, din 2007 si pana in prezent nu avem nicio reclamatie de remediere a garantiei.

Awesome Image
Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și manipularea datelor dvs. pe acest site web.