• Adresa: Strada Echinoctiului, Nr 52
    Bucuresti, Sector 5

  • Contact: 0733.131.133
    info@tint.ro

Awesome Image

FOLII AUTO

DE CE FOLIA AUTO ESTE O NECESITATE? Folia Auto protejeaza masina de razele soarelui periculoase UV – A si razele UV – B . Stiai ca timpul petrecut in masina, pune atât soferilor si pasagerilor cu risc de conditii de sanatate , cum ar fi melanom , cataracta ochi sensibili la lumina si dureri de cap, migrena . Razele solare UV pot patrunde cu usurinta prin geamurile masinii , dar din moment ce ati aplicat folia cu protectie UV, va bloca pâna la 99 % din razele daunatoare , Folia Auto este o modalitate sigura de a reduce riscul de imbolnavire . În plus , folia auto reduce efectul de orbiere potential periculoas de pe drum , suprafete reflectorizante , si farurile altor vehicule ” pe timp de noapte .

Siguranta – Vizibilitate CLARA Parbrizele din fata sunt inclinate aerodinamic , permitand luminii sa patrunda in autovehicul, iar expunerea pielii si a ochilor de catre soferi si pasageri este directa. Fara folie solara, razele solare nedorite pot afecta ochii in timpul condusului , iar riscul acesta poate duce la nesiguranta, efectele sunt aceleasi, chiar si la pasageri. Foliile noastre solare , permit o vizibilitate clara , cu peste 75% transmisie a luminii vizibile, dar blocheaza 99% din razele Ultraviolete nocive si daunatoare . Folia Auto ofera, de asemenea, reducerea de caldura de peste 40% din totalul de energie termica solara care intra prin parbriz, chiar si la foliile medii cu transparente de 20%, 35% si 50%..

DE CE FOLIA AUTO ESTE O NECESITATE?

Awesome Image

Protectia Interiorului

Siguranta – Vizibilitate CLARA

Parbrizele din fata sunt inclinate aerodinamic , permitand luminii sa patrunda in autovehicul, iar expunerea pielii si a ochilor de catre soferi si pasageri este directa. Fara folie solara, razele solare nedorite pot afecta ochii in timpul condusului , iar riscul acesta poate duce la nesiguranta, efectele sunt aceleasi, chiar si la pasageri. Foliile noastre solare , permit o vizibilitate clara , cu peste 75% transmisie a luminii vizibile, dar blocheaza 99% din razele Ultraviolete nocive si daunatoare . Folia Auto ofera, de asemenea, reducerea de caldura de peste 40% din totalul de energie termica solara care intra prin parbriz, chiar si la foliile medii cu transparente de 20%, 35% si 50%.

Economie la combustibil

Folia Auto este un mod accesibil de a economisi bani , combustibil , si de a îmbunatati valoarea totala a vehiculului dumneavoastra , folia auto eficientizeaza instalatia de climatizare , asadar in timpul condusului datorita foliei auto, compresorul de A/C nu va trebui sa lucreze la fel de mult ca inainte de a aplica folia auto, astfel încât veti economisi combustibil iar durata de viata a sistemului de aer conditionat va fii extinsa .

Avantajele Aplicarii Foliei Auto

•Reduc semnificativ caldura si stralucirea in interiorul masinii. •Reduc riscul ranirii cu cioburi in cazul unui accident, folia actioneaza ca un invelis ce tine cioburile lipite prevenind astfel imprastierea cioburilor geamului crapat. •Dau un aspect mai elegant exteriorului. •Protejeaza impotriva hotilor (Folie Antiefractie). •Resping peste 99% din radiatiile UV fara a innegri sau a colora geamurile masinii. •Cresc eficienta instalatiei de aer conditionat. •Protejeaza impotriva indiscretiei si a hotilor (dupa aplicarea foliei auto obiectele din interior – telefoane, genti, instalatie audio, marfa- nu mai sunt o prada usoara pentru raufacatori. •Dupa montarea foliei auto, din exterior nu se vede in masina iar vizibilitatea din interior spre exterior este foarte buna. •Rezistenta deosebita fata de factori externi este asigurata de un start metalizat acoperit de un strat de antizgariere.

Tipuri folie auto

O folie auto SunteK este disponibila in mai multe variante de transmitante. Cea mai des intalnita si folosita de saloanele de montatori si solicitate de catre clienti sunt urmatoarele 5 tipuri de folie auto: • transmitanta a luminii de 5% Black • transmitanta a luminii de 20% Medie • transmitanta a luminii de 35% Medie • transmitanta a luminii de 50% Deschisa • transmitanta a luminii de 73% Insesizabila

Atentie

Dupa ce se aplica folie auto nu trebuie sa mergeti la RAR. Aceasta folie auto este legala si autorizata din momentul in care va este inmanat certificatul de omologare si garantia de la service-ul nostru (imediat dupa ce se aplica folie auto si se prezinta lucrarea clientului).

Sună-Ne Sau Scrie-Ne Și Unul Din Oamenii Noștri Va Veni
Să Facă Măsurători Tehnice La Fata Locului.