• Adresa: Strada Echinoctiului, Nr 52
    Bucuresti, Sector 5

  • Contact: 0733.131.133
    info@tint.ro

Awesome Image

FOLII DE SECURITATE ȘI ANTIEFRACȚIE (REZISTENTE LA ATAC MANUAL)

De peste 15 ani TGM Impex srl s-a specializat în distribuția foliilor multistrat de securitate și antiefracție. Foliile antiefracție furnizate de noi sunt renumite pentru claritatea și acuratețea optică. Acestea sunt rezultatul folosirii poliesterului de foarte bună calitate, a adezivului special și a procesului de fabricație în atmosferă controlată. O altă calitate importantă e că nu se îngălbenesc în timp.

Foliile rezistente la atac manual se fabrică cu diferite grosimi 8, 11, 12 și 15 Mil (1 Mil=1inch/1000; 1 Mil=25 microni) pentru a răspunde la diferite nivele de securitate. Se livrează în suluri cu lățimi de 1524 mm, 914 mm, 1220 mm sau 1830 mm. Există și variante pentru aplicații exterioare, anti-graffiti, combinații cu folii solare, se pot monta în combinație cu alte sisteme de securitate.

știai că: De obicei hotii intră spărgând geamul și pleacă în mai putin de 1 minut?

Awesome Image

Adaugă sticlei obișnuite rezistentă în caz de impact

După spargere, sticla rămâne în ramă lipită pe folie

Aplicarea adecvată a foliei oferă o protecție generală pentru copiii care se împiedică într-o ușă de sticlă, sau aruncă o minge prin fereastră.

Hotii nu pot trece de sticlă pentru că nu cade

În centrul orașului, unde sunt o mulțime de clădiri cu fațadă din sticlă și vitrine de magazine, pericolulul unui atac terorist, vandalism și jaf necesită cel mai ridicat grad de protecție.

Nu zboară cioburi care să rănească persoane

n zone cu potențial ridicat de explozie cum ar fi rafinăriile, rezervoarele de gaz și zonele industriale, foliile de siguranță pot oferi o mai bună protecție.

Pot respinge căldura, bloca radiatiile UV

În regiunile amenințate permanent de calamitățile naturale: uragane, furtuni, cutremure, foliile de siguranță pot salva vieți.

Nu afectează vizibilitatea către exterior

Se reduce la minim efectul de orbire, se neutralizează punctele calde sporind confortul și productivitatea.

OFERTE SPECIALE FOLII SECURITATE

Folii de Securitate Transparenta de la 75 lei+tva/mp

Folie complet transparentă Destinată reducerii rănirilor casnice Protejează și împotriva efractiei Blochează 99% din radiatiile UV

Folii de Securitate Solar Safe de la 99 lei+tva/mp

Securitate și protectie solară Exterior oglindă la diferite intensităti Asigură rezistentă ridicată sticlei Amortizare rapidă a costurilor

Folii de Securitate Special de la 139 lei+tva/mp

Solutie avansată de protectie Sticla+folia rezistă și la impact major Certificată de companii de securitate Necesită prindere specială în ramă

Sună-Ne Sau Scrie-Ne Și Unul Din Oamenii Noștri Va Veni
Să Facă Măsurători Tehnice La Fata Locului.