• Adresa: Strada Echinoctiului, Nr 52
    Bucuresti, Sector 5

  • Contact: 0733.131.133
    info@tint.ro

Awesome Image

FOLII SOLARE

DE CE FOLIA SOLARA ESTE O NECESITATE? Energia solara se transforma in caldura DOAR ATUNCI cand loveste un obiect.Cum lucreaza foliile solare Foliile solare previn incalzirea interiorului in doua feluri: 1. resping (reflecta) energia solara 2. absorb energia solara

Cu cat o folie lasa sa intre in camera mai putina energie solara cu atat este mai eficienta in protejarea impotriva caldurii.. Se estimeaza ca fiecare 10 mp de folie poate reduce cantitatea de aer conditionat pe o cladire cu aproximativ 12.000 BTU (unitate termica britanica) sau o tona de caldura. Deoarece problema constituie acumularea de caldura pe timpul verii, iar in timpul iernii, cand temperatura exterioara este inferioara celei din camera, foliile solare Silver pot ajuta la prevenirea pierderii de caldura reducand puterea de emisie a sticlei, absorbtia caldurii in sticla si reflectand caldura inapoi in camera, micsorand costurile de incalzire. Sticla obisnuita absoarbe circa 30% din razele ultraviolete Producerea unui metru patrat de sticla cu izolare termica ridicata consuma de 10 ori mai multa energie decat producerea unui metru patrat de folie solara

IATĂ TREI DINTRE MOTIVELE PENTRU CARE TREBUIE SA ALEGI FOLIE DE PROTECTIE SOLARA SI UV

Awesome Image

CONFORT TERMIC

ECONOMIE LA ENERGIA ELECTRICA

Folia Solara va mentine rece interiorul , iar datorita protectiei termice , aerul conditionat nu va mai trebui sa lucreze la capacitate maxima , astfel veti face economie la consumul de curent.

SIGURANTA

In afara de faptul ca folia solara va protejeaza de razele solare si uv , ea tine loc si de siguranta familiei , in cazul unui accident inevitabil , folia retinte cioburile si nu permite imprastierea lor in interiorul imobilului, evitand ranirea vreunui membru.

OFERTE SPECIALE FOLIE SOLARA

Folie Solara Silver de interior la 65 RON+TVA/mp

Folie Solara Silver de interior 20% EFICIENTA 60% ( valabil pentru transparenta inchisa 20 % ) grad mediu de protectie solara si uv.

Folie Solara Bronze de interior la 90 RON+TVA/MP

Folie Solara Bronze de interior 20% EFICIENTA 65% ( valabil pentru transparenta inchisa 20 % ) grad mediu de protectie solara si uv.

FOLIE SOLARA SILVER DE exterior LA 120 RON+TVA/MP

Folie Solara Silver de exterior 20%. EFICIENTA 80% – 90% ( valabil pentru transparenta inchisa 20 % ) grad puternic de protectie solara si uv.

Folie Solara Optitune de INTERIOR LA 90 RON+TVA/MP

Folie Solara Optitune de INTERIOR 05 si 15% Transparenta EFICIENTA 68% – 73% ( valabil pentru transparentele inchise 05% si 15% ) grad puternic de protectie solara si uv.

Sună-ne sau scrie-ne și unul din oamenii noștri va veni
să facă măsurători tehnice la fata locului.